Gratis Crash Course in Growth Hacking

Als Growth Hacker laat jij start- en scale-ups groeien door slim gebruik te maken van data-gedreven marketing technieken. Na onze drie weken durende crash course bezit jij de growth mindset èn de growth hacking skills die nodig zijn om organisaties te helpen groeien. Iets voor jou? Schrijf je dan snel in, want we hebben slechts 100 plekken!

Over de Crash Course

Online Training

Tijdens onze crash course krijg je zes uur live training van verschillende growth experts en 30+ uur aan flexibel te volgen zelfstudiemodules aan de hand van een praktische casus. Tijdens de course ga je je onder andere verdiepen in onderwerpen als social ads en marketing automation. Wij hebben er voor gezorgd dat de course goed te combineren is met werk of studie!

Onze Community

Jij joint onze community! Wij bestaan uit 750+ Growth Hackers en Young Professionals. Tijdens de course (en daarna) heb je toegang tot ons krachtige Slack-netwerk. Op dit platform is de hele community actief en kun je altijd terecht voor vragen. Daarnaast nodigen wij jou uit voor toekomstige 'community' evenementen bij ons op kantoor (of elders).

Wie ben jij?

  • In bezit van een Nederlands BSN nummer 🪪
  • Student HBO- en/​of WO of afgestudeerd 🎓
  • Je spreekt vloeiend Nederlands 🇳🇱
  • Je bent tussen de 18 en 30 jaar oud 🤙🏽

Wie zijn wij?

The Talent Institute is de grootste community van Digital Young Professionals. Wij bieden courses, traineeships en expert programma’s aan voor digitale talenten binnen de domeinen Growth Hacking, Digitale Innovatie en Design.

Wij koppelen onze talenten met de vetste Start-ups, Scale-ups en Corporates van Nederland. Want wij geloven in; learn by doing!

Ben jij al een stap verder of ben je geënthousiasmeerd door onze Crash Course? Ontdek onze traineeships en expert programma’s expert programma’s om jouw carrière te boosten! 

Let's Connect!

Na het lezen van onze brochure nog vragen over de Crash Course? Neem contact op met Raymond via whatsapp, mail of telefoon!